.•( المقادير )•.
![محشي سمك في الفرن وبالصور كمان 16960.imgcache](https://2img.net/h/www.wm-wm.com/vb/imgcache/16960.imgcache.jpg)
سمك صافي او اي نوع من السمك المرغوب
بصل
طماطم
ليمون عادي
ليمون أسود
زيت زيتون
زنجبيل
ملح وبهارات وفلفل حار وثوم وبقدونس وك**ره
.•( الطريقة )•.
نفرم الك**ره والبقدونس ونبشر الثوم والزنجبيل
ونقطع البصل مكعبات صغيرة جدا
![محشي سمك في الفرن وبالصور كمان 16961.imgcache](https://2img.net/h/www.wm-wm.com/vb/imgcache/16961.imgcache.jpg)
اهم حاجة الزيت والليمون والليمون الأسود
المطحون و ما ننساش البهارات والملح
![محشي سمك في الفرن وبالصور كمان 16962.imgcache](https://2img.net/h/www.wm-wm.com/vb/imgcache/16962.imgcache.jpg)
![محشي سمك في الفرن وبالصور كمان 16963.imgcache](https://2img.net/h/www.wm-wm.com/vb/imgcache/16963.imgcache.jpg)
وده شكلها ونبدا نحشي السمك من غير ما نفتح بطنه يعني من فتحة الفم عشان الحشوه ماتطلعش بره كلها
![محشي سمك في الفرن وبالصور كمان 16964.imgcache](https://2img.net/h/www.wm-wm.com/vb/imgcache/16964.imgcache.jpg)
نصفهم في صينيه بعد ما حشيناهم ونوزع عليها شرائح الطماطم و البصل وزيت زيتون
![محشي سمك في الفرن وبالصور كمان 16965.imgcache](https://2img.net/h/www.wm-wm.com/vb/imgcache/16965.imgcache.jpg)
نغطيه بالالمنيوم وندخله الفرن نص ساعه
![محشي سمك في الفرن وبالصور كمان 16966.imgcache](https://2img.net/h/www.wm-wm.com/vb/imgcache/16966.imgcache.jpg)
وكده جاهزة ونقدمها
![محشي سمك في الفرن وبالصور كمان 16967.imgcache](https://2img.net/h/www.wm-wm.com/vb/imgcache/16967.imgcache.jpg)